AS Coffee TO GO je zgoraj brez

AS coffe to go

AS ZA NAŠ PLANET

Eden največjih izzivov današnjega časa je onesnaževanje okolja s plastiko. Na nas posameznikih je odgovornost, da pričnemo spreminjati svoje navade in delati majhne korake. V letu 2019 je nastalo gibanje AS ZA NAŠ PLANET in z njim prepoznaven moder znak.

Na Svetovni dan okolja, 5. junija 2019. smo na AS avtomatih vpeljali možnost uporabe lastnega lončka. S tem si prizadevamo za zmanjšanje porabe lončkov za enkratno uporabo.

 

AS COFFEE TO GO JE ZGORAJ BREZ

1. oktober, Mednarodni dan kave, je za ASe pomemben dan. Na ta dan smo na AS avtomatih po Sloveniji ukinili PVC pokrovčke za vse napitke, ki jih dobite v velikih Cofee TO GO lončkih.

DIREKTIVA (EU) 2019/904

Vsi naši koraki so skladni z Direktivo (EU) 2019/904  o zmanjšanju vpliva nekaterih plastičnih proizvodov na okolje, ki je stopila v veljavo 3.7.2019 in predvideva postopno manjšanje ali ukinjanje plastičnih proizvodov za enkratno uporabo. Ne čakamo na zadnji trenutek, trudimo se biti korak spredaj, saj je prav vsak dan pomemben.

Za konec pa misel, ki jo vsi ASi živimo na vseh področjih našega delovanja in vas vabimo, da se nam pridružite: Tako malo je potrebno, da postaneš pravi AS! Skupaj zmoremo.

Več vsebin ...