Užitek v pristnem espressu 🤎 #loveAScaffe

Sveže mleta kava

 

Vsi ljubitelji kave, ki imate radi  vrhunsko espresso izkušnjo v vsakem trenutku dneva,  je AS espresso na kavnem avtomatu prava izbira za vas! Zakaj? Ker verjamemo v kakovost in immao strast do odlične kave. Predstavljamo vam ponudbo espresso napitkov na AS prodajnih avtomatih, ki so pripravljeni iz izbranih in kakovostnih celih kavnih zrn, ZMLETIH ZA VSAKO SKODELICO POSEBEJ.

Trenutna slika je bila za social in jo bomo prilagodili za namen AS BLOGA

Sveže mleto za vsako kavo posebej.

Kakovostna cela kavna zrna lastne blagovne znamke

Pri razvoju kavnih mešanic za AS espresso se osredotočamo na detajle, ki naredijo vsak požirek nepozaben.  Kombinacija različnih kavnih vrst ustavari edinstveno mešanico, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne ljubitelje kave.

Izbirate lahko med: 

SLIKCE POSAMZNIH KAV, kot NA TIPKOVNICI

AS BARCAFFE

Kavna mešanica prvovrstne kave z okusom lešnika, je sestavljena iz arabike (40%) in robuste (60%). Izjemno aromatična in vrhunskega okusa.

AS CAFFE CREMA

Kavna mešanica je 100% robusta, certificirana s CSQA certifikatom. Okusna, aromatična in nežnega okusa.

AS CAFFE BAR

Kavna mešanica je sestavljena iz robuste (95%) in arabike (5%). Močnejšega okusa, s pristno aromo.

AS CAFFE BIO

100% BIO Arabica, iz ročno obranih zrn, ki navduši s svojim polnim okusom in intenzivno aromo.

ALI DODAMO TUDI OSTALE NE-AS KAVE?

Zmleta za vsako kavo posebej

Verjamemo, da je vsaka skodelica kave posebna. Zato je prav vsak AS espresso pripravljen sproti, za vsako skodelico kave. Vsak espresso napitek, ki ga pripravimo, je rezultat natančnega mletja in točno določene količine kavnih zrn, ki zagotavljajo popoln okus in gostoto. To pomeni, da boste vsakič, ko se odločite za AS espresso, doživeli svež vonj po kavi in edinstveno kakovost.

#ASespressoSprotiMleto

Naša zaveza kakovosti in strast do kave se odraža tudi v našem ključniku #ASespressoSprotiMleto

#LoveAScaffe

Verjamemo, da je kava več kot le napitek – je izkušnja, ki združuje ljudi in prinaša trenutke užitka. AS espresso postavlja standarde za vrhunsko kakovost in okus.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj močnega espressa ali raje uživate v kremastem kapučinu,  vam AS espresso nudi raznolikost za vsak okus. AS espresso, kjer vsak požirek prinaša pristen užitek!

Več vsebin ...