AS – MOJ TRENUTEK DNEVA 💙 V PLASTENKI IZ 100% RECIKLIRANE PLASTIKE

Odgovornost, da pričnemo spreminjati svoje navade in delati majhne korake za ohranitev našega planeta, je na nas, povezanih posameznikih in podjetjih. Zato v ASu neprestano iščemo najboljše rešitve na trgu in najboljše partnerje, s katerimi uvajamo nove okolju prijazne rešitve.

AS za naš planeet

Že leta se zavedamo, da majhne spremembe vplivajo na okolje v katerem živimo. Leta 2009 smo pričeli načrtno vzpodbujati kulturo odgovornosti do okolja in pridobili okoljski standard ISO 14001. S tem zavedanjem smo nadaljevali in v sklopu 30. obletnice podjetja oblikovali gibanje AS za naš planet, ki danes zavzema zelo pomembno mesto v podjetju, saj je eden od treh razvojnih stebrov ASa. Vključuje različne aktivnosti, s katerimi vsi vpleteni prispevamo k zniževanju ogljičnega odtisa in smo povezani v AS trajnostni krog ZA NAŠ PLANET:

  • nudimo izdelke lokalnih dobaviteljev, ki do prodajnih avtomatov prepotujejo čim krajšo pot,
  • nudimo izdelke, ki vključujejo lokalne surovine, saj so te kakovostnejše in okolju prijaznejše,
  • nudimo izdelke v okolju prijaznejši embalaži,
  • delujemo v okviru petih AS poslovnih enot in z razvejano mrežo prodajnih avtomatov, da smo čim bližje uporabnikom ter
  • z vašo pomočjo poskrbimo za odlaganje embalaže v namenske koše.

AS TRAJNOSTNI KROG ZA NAŠ PLANET 

Združili smo moči z Radensko

Združili smo vending izkušnje in kakovost s podjetjem Radenska ter na trg prodajnih avtomatov postavili naravno mineralno vodo AS – Moj trenutek dneva & Radenska Naturelle, pakirano  v 0,5 l plastenki iz 100-odstotno reciklirane PET plastike.  To je velik korak na poti do zvišanja ponudbe izdelkov v okolju prijaznejši embalaži tudi v prodajnih avtomatih. Zelo smo veseli, da je sedaj na voljo našim uporabnikom.

Odvržena plastenka v naravi je odpadek, ki za razgradnjo potrebuje na stotine let. S pravilnim ravnanjem pa je to material, ki ga lahko vedno znova uporabimo in tako pomembno vplivamo na zmanjševanje nastanka nove plastike ter prispevamo k ohranitvi naravnih virov. 

AS (PRI)SRČNA KROŽNA POT rPET PLASTENKE 

Ker je Radenska Naturelle največ, kar voda lahko postane. Dobra za nas in za naše okolje.

Več vsebin ...