AS - MOJ TRENUTEK DNEVA V PLASTENKI IZ 100% RECIKLIRANE PLASTIKE - Automatic Servis

AS – MOJ TRENUTEK DNEVA V PLASTENKI IZ 100% RECIKLIRANE PLASTIKE

Odgovornost, da pričnemo spreminjati svoje navade in delati majhne korake za ohranitev našega planeta je na nas, povezanih posameznikih in podjetjih. Zato v ASu neprestano iščemo najboljše rešitve na trgu in najboljše partnerje, s katerimi uvajamo nove okolju prijaznih rešitve.

Glavna imidž fotografija s plastenko radenske s poudarkom na trajnosti, narava, as za naš planet, mogoče lahko izhajamo iz slike, ki smo jo prejeli, ali pa jo uporabimo nekje vmes (zelena trajnost)

AS za naš planet je temelj, na podlagi katerega sodelavci iz dneva v dan usklajujemo med seboj različne, a močno povezane pristope, s katerimi prispevamo k nižjemu ogljičnemu odtisu:

  • nudimo izdelke lokalnih proizvajalcev, ki do prodajnih avtomatov prepotujejo čim krajšo pot,
  • nudimo izdelke v okolju prijaznejši embalaži ter
  • z vašo pomočjo poskrbimo za odlaganje embalaže v namenske koše.

Infografika:

AS ZA NAŠ PLANET – TRAJNOSTNI KROG
Slovenski dobavitelj + slovenska surovina + embalaža iz 100% recikliranega materiala + razvejana mreža poslovnih enot in prodajnih avtomatov AS + možnost ločenega zbiranja embalaže → nižji ogljični odtis

AS & Radenska za naš planet

Združili smo vending izkušnje in kakovost s podjetjem Radenska ter na trg prodajnih avtomatov postavili naravno mineralno vodo AS – Moj trenutek dneva & Radenska Naturelle, pakirano  v plastenki iz 100-odstotno reciklirane PET plastike.  

AS – Moj trenutek dneva & Radenska Naturelle 0,5l je pomemben korak do zvišanje ponudbe izdelkov v okolju prijaznejši embalaži tudi v prodajnih avtomatih. Zelo smo veseli, da je sedaj na voljo našim uporabnikom.

Ker je Radenska Naturelle največ, kar voda lahko postane. Dobra za nas in za naše okolje.

Krožno gospodarstvo  (rPET  plastenke)  AS & Radenska za naš planet

Glej word vsebino in opomba: nariši v obliki srca, kot ima Radenska, na vrhu srca avtomati + nakup (uporabniki) + dodaj slike  

Ko iz uporabljene plastenke nastane nova, dobi izraz večna plastenka drugačen pomen. Postane plastenka, ki lahko odžeja na tisoče ljudi, ne da bi s tem škodovala bistrim potokom, bujnim gozdovom in vsem bitjem, ki prebivamo na našem zelenem planetu.

Ta krog lahko sklenemo le skupaj

Zgodba o reciklirani plastenki je zgodba, v kateri nismo nikoli sami, saj ste njen velik in nepogrešljiv del vsi vi, ki plastično embalažo srčno ločujete. Le z vašo pomočjo lahko namreč zberemo dovolj odpadnih plastenk za nastanek novih.

Vir: Srčno za jutri (srcnozajutri.si)

www.srcnozajutri.si