AS – MOJ TRENUTEK DNEVA 💚 NARAVNA MINERALNA VODA S KARAKTERJEM

AS voda Radenska

Dober dan je mozaik majhnih, a dragocenih trenutkov. In dobro vemo, da trenutek, ki si ga vzamemo za vodo, lahko naredi veliko razliko. Zato neprestano iščemo najboljše rešitve na trgu in prave partnerje, s katerimi lahko trenutek za vodo dvignemo na novo raven. 

Zakaj naravna mineralna voda Radenska Naturelle?

Z zavedanjem, da je voda nenadomestljiva pijača in neprecenljiv naravni vir zdravja, smo iskali najboljše na trgu in izbrali:

  • naravno mineralno vodo najvišje kakovosti po mnenju potrošnikov, 
  • polnjeno v okolju prijazno embalažo iz 100-odstotno reciklirane PET plastike. 

AS VODA RADENSKA NATURELLE IMA EDINSTVEN KARAKTER

Pred 12.000 leti je v globinah zemlje Radenska Naturelle izoblikovala svoj EDINSTVEN KARAKTER. Zaščitena pod nepropustnimi glinenimi plastmi je ostala čista in polna naravnih mineralov vse do danes. In prav takšna pride tudi do tebe: prvobitno čista in preverjeno kakovostna, brez dodanih snovi. Radenska Naturelle je največ, kar voda lahko postane.

AS VODA RADENSKA NATURELLE ZDRUŽUJE TRI ŽIVLJENSKE VREDNOTE

KAKOVOSTZDRAVJESKRB ZA OKOLJE
Pod nepropustnimi glinenimi plastmi je Radenska Naturelle ostala zaščitena pred onesnaženjem vse do danes.Voda je najbolj zdrava pijača, je naravna in brez kalorij, njeno zadostno pitje pa lahko pozitivno vpliva na zdravje.Slovenska voda, ki je do vas prišla po najkrajši poti.
Radenska Naturelle spada v skupino embaliranih vod z najvišjo kakovostjo, ki jo zaradi strogih standardov dosega le majhno število vod.Ohranjanje ustrezne hidracije je pomembno za zagotavljanje optimalnega fizičnega in mentalnega ravnovesja.Pakirana v okolju prijazno plastenko iz 100-odstotno reciklirane PET plastike.

Mednarodni sejem AGRA 2022 – zlata medalja.

Pitje zadostnih količin vode izboljša kognitivne sposobnosti in lahko pozitivno vpliva na učinkovitost pri delu.Pakirana v plastenko, ki jo zavržeš v zabojnik za plastiko in s tem omogočiš, da bo ponovno reciklirana in ne bo zapustila kroga krožnega gospodarstva.
Radenska Naturelle vsebuje edinstveno razmerje mineralov, zato je izjemno pitna in osvežilna.Zaužitje vsaj dveh litrov vode dnevno je pomembno za uravnavanje telesne temperature.
Nežen okus Radenske Naturelle odlično pospremi vsako jed.Radenska Naturelle vsebuje kalcij, magnezij, kalij in manjše količine natrija, zaradi česar je primerna za diete z manj soli. 
Naravna_Mineralna_Voda_Radenska_v8-3

AS voda Radenska Naturelle je v letu 2022 prejela zlato medaljo AGRA, Kmetijsko – živilskega sejma, kjer se ocenjujejo vode, sokovi in brezalkoholne pijače na organoleptični ravni, kar pomeni, da se ocenjuje sam okus.

Več vsebin ...