AS - MOJ TRENUTEK DNEVA Z NARAVNO MINERALNO VODO RADENSKA NATURELLE - Automatic Servis

AS – MOJ TRENUTEK DNEVA Z NARAVNO MINERALNO VODO RADENSKA NATURELLE

Dober dan je mozaik majhnih, a dragocenih trenutkov. In dobro vemo, da trenutek, ki si ga vzamemo za vodo, lahko naredi veliko razliko. Zato neprestano iščemo najboljše rešitve na trgu in prave partnerje, s katerimi lahko trenutek za vodo dvigujemo na novo raven.  

začasna

Vsi vemo, da je voda nenadomestljiva pijača in neprecenljiv naravni vir zdravja. Združili smo vending izkušnje in kakovost s podjetjem Radenska ter na trg prodajnih avtomatov postavili naravno mineralno vodo AS – Moj trenutek dneva & Radenska Naturelle, ki je za vas na voljo v vsakem trenutku dneva na prodajnih avtomatih AS.


Zakaj smo za svojo vodo izbrali NARAVNO MINERALNO VODO RADENSKA NATURELLE?

Pred 12.000 leti je v globinah zemlje Radenska Naturelle izoblikovala svoj edinstveni karakter. Zaščitena pod nepropustnimi glinenimi plastmi je ostala čista in polna naravnih mineralov vse do danes. In prav takšna pride tudi do tebe: prvobitno čista in preverjeno kakovostna, brez dodanih snovi. Radenska Naturelle je največ, kar voda lahko postane.

začasna
KAKOVOST ZDRAVJE SKRB ZA OKOLJE
Pod nepropustnimi glinenimi plastmi je Radenska Naturelle ostala zaščitena pred onesnaženjem vse do danes. Voda je najbolj zdrava pijača, je naravna in brez kalorij, njeno zadostno pitje pa lahko pozitivno vpliva na zdravje. Slovenska voda, ki je do vas prišla po najkrajši poti.
Radenska Naturelle spada v skupino embaliranih vod z najvišjo kakovostjo, ki jo zaradi strogih standardov dosega le majhno število vod. Ohranjanje ustrezne hidracije je pomembno za zagotavljanje optimalnega fizičnega in mentalnega ravnovesja. Pakirana v okolju prijazno plastenko iz 100-odstotno reciklirane PET plastike.
Mednarodni sejem AGRA – ZLATA MEDALJA Pitje zadostnih količin vode izboljša kognitivne sposobnosti in lahko pozitivno vpliva na učinkovitost pri delu. Pakirana v plastenko, ki jo zavržeš v zabojnik za plastiko in s tem omogočiš, da bo ponovno reciklirana in ne bo zapustila kroga krožnega gospodarstva.
Radenska Naturelle vsebuje edinstveno razmerje mineralov, zato je izjemno pitna in osvežilna. Zaužitje vsaj dveh litrov vode dnevno je pomembno za uravnavanje telesne temperature.
Nežen okus Radenske Naturelle odlično pospremi vsako jed. Radenska Naturelle vsebuje kalcij, magnezij, kalij in manjše količine natrija, zaradi česar je primerna za diete z manj soli.