AS IZBIRA 💚 štručka z drožmi in 5 semeni - Automatic Servis

AS IZBIRA 💚 štručka z drožmi in 5 semeni

Sočna, aromatična in hranljiva štručka z drožmi in 5 semeni  je odlična izbira za kakovostno malico na poti. Kombinirate jo lahko z AS jogurti in skrbno izbranimi AS napitki iz našega zdravega programa AS IZBIRA.

AS šztićka z drožmi in 5 semeni


ALI STE VEDELI?

DROŽI so naravno vzhajalno sredstvo, ki lahko povsem nadomestijo pekovski kvas. Nekateri jih imenujejo divji kvas, drugi kislo testo. Zmešamo moko in vodo ter pustimo na toplem. Naravno prisotni mikroorganizmi sprožijo proces fermentacije ali po domače vrenja in zmes začne naraščati. Kruh pripravljen z drožmi je lažje prebavljiv in ne povzroča napenjanja.

ASKORBINSKA KISLINA je kemijsko ime za VITAMIN C.
Moki ga dodajajo, ker stabilizira lepek in izboljša sposobnost zadrževanja plinov v testu, posledično ima izdelek večji volumen, se lažje oblikuje, testo pa je bolj stabilno pri fermentaciji.

KAJ PRAVI PREHRANSKI SEMAFOR O ŠTRUČKI S SEMENI?

SESTAVINE

PŠENIČNA bela moka T 500,  voda, droži 20% (PŠENIČNA bela moka T 500, voda, koruzna moka, bakterije za kislo testo), semena 7,8 % (sončnična semena, SEZAM, lan, chia semena, mak), RŽENA  polnozrnata moka, melasa, jodirana sol, PŠENIČNI  gluten,  sredstvo za zgostitev guar gumi, PŠENIČNO kislo testo v prahu, sredstvo za obdelavo moke: askorbinska kislina, encimi. 
Lahko vsebuje sledove mleka, jajc, soje in oreškov.

Sledite oznaki AS IZBIRA in si privoščite malico, prigrizek ali napitek BREZ SLABE VESTI in v vsakem trenutku dneva.