ASI PONOVNO MED FINALISTI IZBORA ZLATA NIT

V februarju 2023 nas je ponovno razveselila novica v izdaji Dnevnika, da smo se uvrstili med finaliste izbora Zaposlovalec leta, ki poteka pod okriljem projekta Zlata nit že šestnajsto leto zapored.

Finalist izbora zlata nit 2022

Na podlagi odličnih izkušenj preteklega leta, smo se ponovno odločili, da v okviru projekta Zlata nit preverimo utrip med zaposlenimi in organizacijo. Tudi tokrat smo se uvrstili med finaliste projekta Zlata nit, kar nam daje še eno potrditev, da smo na pravi poti in da delamo prav.

ASi smo naša največja konkurenčna prednost

V preteklih 34 letih je v nas raslo in se krepilo zavedanje, da smo največja konkurenčna prednost našega podjetja predani, strokovni in zaupanja vredni sodelavci, ki prepoznavamo vrednote podjetja AS kot svoje in jih dnevno živimo. Skupne vrednote nas povezujejo v uspešen kolektiv, ki ga sestavljamo izjemni, med seboj različni, a hkrati povezani posamezniki. Vedno iščemo nove poti in možnosti, ki jih prinaša čas. Smo drzni in si upamo več.

Živimo AS vrednote vsak dan

AS vrednote skozi svoje vsakodnevno delo  predajamo svojim uporabnikom storitev. Vse to se zgodi nezavedno in se izraža v načinu kako delo opravimo, v urejenosti naše delovne uniforme, v tem kako vam prepustimo prednost na cesti, v prijaznem nasmehu :), izmenjani lepi besedi ali v urejenosti prodajnega avtomata, ko se ustavite pri njem.

Kljub temu, da se naše poslovne enote raztezajo vse od obale do štajerske prestolnice, to za nAS ni ovira, čutimo medsebojno spoštovanje in pripadnost podjetju.

Zelo veseli in ponosni smo na ponovno potrditev, da delamo dobro in da delamo prav. Hvaležni smo vsem ASom, ki ste  si vzeli trenutek svojega časa za sodelovanje v anketi. Skupaj stiskamo pesti za končni izbor in obenem čestitamo vsem ostalim finalistom.

Več vsebin ...