ASi smo se uvrstili med finaliste izbora Zlata nit

V začetku meseca nas je razveselila novica v izdaji Dnevnika, da smo se ASi uvrstili med finaliste izbora Zaposlovalec leta, ki poteka pod okriljem projekta Zlata nit že petnajsto leto zapored.

Zlata nit 2021 - AS finalist izbora

V projekt smo se podali prvič, saj smo zaznali odlično priložnost, da preko neodvisne organizacije preverimo odnose med zaposlenimi in organizacijo. Vedno znova trdimo, da smo ASi največja konkurenčna prednost podjetja, zato smo veseli in ponosni, da smo z uvrstitvijo v finale projekta Zlata nit potrdili, da smo na dobri poti.

ASi smo naša največja konkurenčna prednost

Vedno znova se zavemo dejstva, da smo največja konkurenčna prednost našega podjetja  predani, strokovni in zaupanja vredni sodelavci, ki prepoznavamo vrednote podjetja AS kot svoje in jih dnevno živimo. Skupne vrednote nas povezujejo v uspešen kolektiv, ki ga sestavljamo izjemni, med seboj različni, a hkrati povezani posamezniki. Vedno iščemo nove poti in možnosti, ki jih prinaša čas. Smo drzni in si upamo več.

Živimo AS vrednote vsak dan

AS vrednote skozi svoje vsakodnevno delo  predajamo svojim uporabnikom storitev. Vse to se zgodi nezavedno in se izraža v načinu kako delo opravimo, v urejenosti naše delovne uniforme, v tem kako vam prepustimo prednost na cesti, v prijaznem nasmehu :), izmenjani lepi besedi ali v urejenosti prodajnega avtomata, ko se ustavite pri njem.

Kljub temu, da se naše poslovne enote raztezajo vse od obale do štajerske prestolnice, to za nAS ni ovira, čutimo medsebojno spoštovanje in pripadnost podjetju.

Rezultat nas je resnično razveselil, saj smo s tem prejeli dodatno potrditev, da delamo dobro in da delamo prav. Hvaležni smo vsem ASom, ki ste  si vzeli trenutek svojega časa za sodelovanje v anketi. Skupaj stiskamo pesti za končni izbor in obenem čestitamo vsem ostalim finalistom.

 

 

Več vsebin ...