ASI SMO VSTOPILI V JUBILEJNO 30. LETO DELOVANJA

VESELI SMO, DA STE SKUPAJ Z NAMI UJELI VELIKO SPROŠČENIH TRENUTKOV

Vse se je začelo leta 1989. Kdor je tistega leta svojim zaposlenim omogočil kavo iz avtomata je bil pred časom. Tudi danes je izbira iz AS avtomata prava odločitev, saj omogoča kakovosten in varen obrok, odlično kavo, pester nabor izdelkov ter prijeten trenutek dneva.

AS – ZAVEZANI K NAJVIŠJI KAKOVOSTI

Kot vodilni ponudnik vending storitev na slovenskem trgu postavljamo najvišje standarde kakovosti in varnosti in smo edini ponudnik s 3 certifikati:
– certifikat za kakovost ISO 9001,
– certifikat varnosti živil Codex alimentarius,
– certifikat za okolje ISO 14001.

KLJUČNI MEJNIKI V RAZVOJU PODJETJA

Številni ključni mejniki so botrovali našemu razvoju: AS SKOZI ČAS

V OSKRBI IMAMO PREKO 11.000 PRODAJNIH AVTOMATOV IN SODELUJEMO S PREKO 4.000 NAROČNIKI

Ponosni smo na več kot 280 ASov

Danes skrbimo za največjo in najbolj razvejano mrežo prodajnih avtomatov v Sloveniji, štejemo jih že preko 11.000. Še posebej ponosni pa smo na več kot 280 sodelavcev, ki dnevno zagotavljamo vrhunsko storitev in najkakovostnejšo ter najvarnejšo ponudbo izdelkov, preko 4.000 naročnikom po vsej Sloveniji.

IZBRANI DOMAČI IZDELKI LASTNE BLAGOVNE ZNAMKE AS

Že vrsto let si prizadevamo tudi skozi prodajne avtomate spremeniti prehranjevalne navade naših uporabnikov, v smeri bolj zdravih in uravnoteženih prigrizkov. S skrbno izbrano ponudbo v naših prodajnih avtomatih sooblikujemo odgovorno kulturo prehranjevanja ter našim uporabnikom nudimo kakovostno in zdravo izbiro v vsakem trenutku dneva.

V tridesetih letih dela smo pridobili dragocene izkušnje, ki nas usmerjajo na naši poti naprej. Da bi našim uporabnikom lahko ponudili še bolj kakovosten nabor izdelkov, smo se povezali s priznanimi slovenskimi kmetijami in lokalnimi proizvajalci ter razvili lastno blagovno znamko AS.

Izdelki, ki jih umeščamo pod ime blagovne znamke AS izpolnjujejo visoko zastavljene kriterije (lokalne sestavine, brez konzervansov, brez emulgatorjev, kratek rok trajanja). Pri iskanju partnerjev smo odločno zavezani h kakovosti. V skrbi za jutrišnji dan smo z vsemi procesi usmerjeni k spoštovanju narave. Podoba blagovne znamke je vizualno prepoznavna in zagotavlja odličen nakup.

Izdelki lastne blagovne znamke AS

Zavedamo se, da so prodajni avtomati marsikje še vedno sinonim za nezdravo prehrano, zato želimo z opisanim delovanjem to miselnost preseči. Podali smo se na dolgo in zahtevno pot, a menimo, da je za prihodnost nas vseh, tudi edina prava.

KAVA, KRALJICA AVTOMATOV

Program vending je naš vodilni program. Največ povpraševanja je zagotovo po kavi in ostalih toplih napitkih, sledijo vode in ponudba naših AS sendvičev. Ponudbo prilagajamo potrebam in željam naročnikov in uporabnikov, saj je njihovo zadovoljstvo naše poslanstvo.

Dobro se zavedamo pomena vrednote zdravja in čutimo družbeno odgovornost, zato našim uporabnikom in naročnikom nudimo program Moja izbira, ki nudi izdelke skladne z vsaj enim kriterijem zdrave prehrane (izdelki bio in ekološke pridelave, izdelki brez glutena, izdelki z veliko vsebnostjo prehranskih vlaknin, izdelki z nizko vsebnostjo maščob, izdelki z nizko vrednostjo sladkorja in soli ter izdelki brez arom in konzervansov).

Nabor izdelkov načrtujemo v okviru oddelka za upravljanje kategorij. V ta namen imamo izdelane planograme, s katerimi poskrbimo za učinkovit izbor in razporeditev izdelkov v posamezni blagovni skupini.

Kot dopolnitev vending programa nudimo tudi program malih kavnih avtomatov in vodomatov.PRIČARAJTE VAŠIM ZAPOSLENIM, SODELAVCEM IN STRANKAM NEPOZABNO IZKUŠNJO

Svoje ime gradimo na najboljši espresso kavi in tako poskrbimo za nepozaben trenutek dneva. Naša kava je ustvarjena s strastjo in ljubeznijo. Pripravljena je iz celih kavnih zrn, praženih po posebni AS recepturi, zmletih za vsako kavo posebej. Kot ljubitelji kave raziskujemo in razvijamo najboljši AS recept, ki zagotavlja pravo ravnovesje sestavin. Nudimo kavne osnove, ki ustrezajo številnim okusom in potrebam in pričarajo nepozabno izkušnjo. Vse sestavine so popolnoma varne in najvišje kakovosti, saj ne vsebujejo trans maščob, glutena in GSO. Avtomat ni več le avtomat, temveč prijetna postaja v trenutku našega življenja.

PRIVOŠČITE SI VAŠ TRENUTEK DNEVA

To lahko storite zelo preprosto. 24/7 smo na voljo na brezplačni številki 080 10 30. Lahko nas kontaktirate tudi preko el.naslova: info@automaticservis.si ali spletne strani. Na voljo imamo več kot 15 izkušenih in strokovnih svetovalcev, ki vas bodo osebno obiskali, vam prisluhnili in skupaj z vami našli najprimernejšo rešitev.

KONKURENCA IN AS RAZVOJ

Kot vodilni ponudnik v Sloveniji smo seveda mi tista tarča, ki jo imajo pred očmi drugi. Konkurenca je za nas pomembna in dobrodošla, saj nas žene naprej, tako ves čas razmišljamo o drugačnih in zanimivih idejah. S pomočjo konkurence predvsem napredujemo in razvijamo naše konkurenčne prednosti. Naj jih le nekaj naštejemo: ponudba zdravih, okusnih in kakovostnih izdelkov iz lastne blagovne znamke AS , program zdravih izdelkov Moja izbira, napredno mobilno plačevanje, edini ponudnik s tremi certificiranimi sistemi ISO 9001, Codex alimentarius in ISO 14001, obrat UVHWR: smo edini med vending ponudniki v Sloveniji z najvišjo stopnjo varnosti za naše uporabnike in naročnike, delujemo lokalno v okviru 5 -ih poslovnih enot in zagotavljamo najkrajši odzivni čas v Sloveniji.
Nenazadnje pa so naša največja konkurenčna prednost predani, strokovni in zaupanja vredni sodelavci, ki prepoznajo vrednote podjetja AS kot svoje in jih tudi dnevno živijo. Sodelavce spodbujamo k druženju in tudi športnem udejstvovanju. Za njihove otroke organiziramo decembrsko srečanje z Božičkom in poletni AS tabor.

SLEDIMO TRENDOM IN UVAJAMO ŠTEVILNE TEHNOLOŠKE NOVOSTI

Trendi in novosti se pojavljajo v vsaki panogi, tudi vending ni izjema. Kot eno izmed novosti, bi izpostavili uvedbo naprednih plačilnih sistemov – na nekaterih naših avtomatih smo že uvedli možnost plačila s spletno denarnico mBills, ki je izjemno lahek in priročen način nakupa na prodajnem avtomatu. Naslednja pomembna novost, ki ji bomo vključili je plačilo z brezstično kreditno kartico.
Najnovejši prodajni avtomati omogočajo tudi povezavo z internetom z velikimi zasloni na dotik, nekateri pa celo integracijo kamer. V AS sledimo trendom in že uvajamo tovrstne avtomate v ponudbo.  
Zelo pomemben trend, ki mu zvesto sledimo je uvajanje okusne, hranljive in raznolike hrane z namenom spodbujanja zdravega prehranjevanja, s pomočjo lastne blagovne znamke AS. Vedno bolj pogosta je ponudba sadja in zelenjave. Opazili smo, da nekateri uporabniki še niso pripravljeni na te novosti, zato si zelo prizadevamo izobraziti naše uporabnike in jih spodbujati k bolj zdravemu prehranjevanju. V ta namen smo ustanovili AS vending akademijo, ki v prvi vrsti izobražuje naše zaposlene, ti pa svoje znanje prenašajo naprej.
Pomemben je tudi socialni vidik, saj avtomati postajajo zbirališča, kjer se ljudje zbiramo ob prostih trenutkih, zato je velik poudarek na izgledu in ureditvi okolice teh stičnih točk. S pomočjo naših zunanjih sodelavcev smo razvili sistem, ki nam omogoča izdelavo privlačnih in praktičnih vending kotičkov.
Smo tudi ekološko ozaveščeni in se aktivno vključujemo v trend uporabe papirnatih lončkov, namesto plastičnih, ki je celo pripeljal do spreminjanja zakonodaje na tem področju. Skrbno spremljamo zakonodajo in se ji prilagajamo. Na nekaterih področjih smo celo korak prej.

IMAMO ŠE VELIKO DRZNIH IDEJ

Z letom 2019 smo vstopili v jubilejno 30. leto in ga želimo izkoristiti, da se zahvalimo vam, našim zvestim uporabnikom in vam sporočiti, da se bomo še naprej trudili ustvarjati vaše trenutek dneva. Še naprej želimo ostati vodilni ponudnik vending storitev v regiji in prva izbira uporabnikov. Radi bi povečali izbiro možnosti za zdrave prigrizke in s tem dosegli našo vizijo, da AS avtomati postanejo sinonim za “zdrav trenutek dneva, brez slabe vesti”.

Naš cilj ostaja: pozitivna izkušnja uporabnikov ter varna in kakovostna izbira naročnikov.

Več vsebin ...