ASi smo obraz našega podjetja

Vsak med nami je povezan v odnose z ljudmi, ki nas obkrožajo.

Čas v katerem trenutno živimo od nas zahteva hitre spremembe in prilagajanje novim okoliščinam. Praktično čez noč smo spremenili način življenja in naše poglede na svet. Vedno bolj v ospredje stopajo medsebojni odnosi. Ljudje smo iz odnosa rojeni in se v odnose vse življenje povezujemo.

Vsak med nami je povezan v odnose z ljudmi, ki nas obkrožajo. V službi je to lahko sodelavec na delovnem mestu, zunanji poslovni partner ali pa uporabnik naših storitev. Izven delovnega okolja so to otrok, vnuk, žena, starš, prijatelj ali pa naključni mimoidoči. In vsak  med nami nosi odgovornost za dobre in pozitivne medsebojne odnose.

 

Največja konkurenčna prednost ASa smo predani, strokovni in zaupanja vredni sodelavci.

Sodelavci smo obraz našega podjetja. Vsakodnevno se trudimo za vas, dragi uporabniki in smo vam na voljo, ko nas potrebujete. Nekatere srečujete skoraj vsak dan, drugi v ozadju skrbimo, da vse teče kot je potrebno. Vsi skupaj pa gradimo močan AS kolektiv, ki vsakodnevno pričara vaše trenutke.

S ponosom lahko rečemo, da smo  največja konkurenčna prednost ASa predani, strokovni in zaupanja vredni sodelavci, ki prepoznavamo vrednote podjetja AS kot svoje in jih dnevno živimo. Skupne vrednote nas povezujejo v uspešen kolektiv, ki ga sestavljamo izjemni, med seboj različni, a hkrati povezani posamezniki. Vedno iščemo nove poti in možnosti, ki jih prinaša čas. Smo drzni in si upamo več.

AS vrednote skozi svoje vsakodnevno delo  predajamo vam, uporabnikom naših storitev. Vse to se zgodi nezavedno in se izraža v načinu kako delo opravimo, v urejenosti naše delovne uniforme, v tem kako vam prepustimo prednost na cesti, v prijaznem nasmehu, izmenjani lepi besedi ali v urejenosti prodajnega avtomata, ko se ustavite pri njem.

Naše poslovne enote se raztezajo vse od obale do štajerske prestolnice, vendar to za nas ni ovira, da čutimo medsebojno spoštovanje in pripadnost podjetju.

AS vrednote Automatic servis

Mesec oktober je posvečen ASom. #ObraziASov

Zavedamo se, da je danes še bolj kot pred obdobjem ‘koronakrize’ pomembno kakšni so odnosi med nami. Posamezniki smo skozi vsakodnevne odnose trdno prepleteni. Kadar v odnose vstopamo srečni posamezniki, so odnosi trdni in dobri. Zato je toliko bolj pomembno, da se vsak med nami zna ustaviti in poiskati srečo v sebi. Na ta način lahko osreči številne v svoji bližini.

Naše sodelavce smo vprašali kaj jih osreči, ko se ustavijo in kaj jim pomaga napolniti baterije, ko se po delovnem dnevu vrnejo domov in imajo čas zase in svoje najbližje?

Hvaležni smo ASom, ki so si vzeli trenutek svojega časa, da vam predstavijo svoje poglede na srečo. Vabimo vas, da skočite na AS FB profil in spoznate obraze ASov, ki se vsak dan trudijo, da vam pričarajo vaš trenutek dneva.

Najdete jih v FB albumu #ustavise ali s ključnikom #Obrazi ASov.

Več vsebin ...