Kava, ki že 30 let piše AS zgodbo sreče

Pred 30-imi leti smo postavili svoj prvi avtomat za kavo in tople napitke. Danes, s kakovostno, dostopno in varno ponudbo kave, pijač, prigrizkov in svežih izdelkov, ustvarjamo trenutke dneva, ki zbližujejo in povezujejo.

AS zgodba sreče nagrajuje

V zahvalo in spodbudo, ob 30-letnici podjetja, za svoje naročnike in uporabnike organiziramo AS nagradno igro, v kateri lahko z vsakim trenutkom dneva, ki ga delite z nami, osvojite počitnice po lastni izbiri in druge privlačne nagrade. Nagradna igra poteka od 01.10. do 15.12.2019. Več o pravilih in načinu sodelovanja preberite na www.zgodbASrece.si.

Trenutek ob skodelici dišeče kave

Priznajmo si, po večini si ne predstavljamo dneva brez srečnega, skorajda blaženega trenutka ob skodelici dišeče kave. V času, ko nenehno hitimo in se tekom dneva obveznosti kar vrstijo, smo še kako hvaležni hitri izbiri, ki nam jo omogočajo prodajni avtomati. Toliko bolj, ko iz njih zadiši po kakovostni, sveže mleti espresso kavi. Podjetje Automatic servis (AS) z razvejano mrežo več kot 11.000 avtomatov vas spremljamo tako rekoč v vsakem trenutku dneva, vas pocrkljamo z odlično izbiro in obenem napolnimo z energijo in novim zagonom za vse izzive dneva.

Trenutek ob skodelici dišeče kave.

Že od leta 1989, ko sta Zvonko Muzlovič in Adriano Lorber ustanovila družinsko podjetje Automatic servis, si ASi utiramo pot kot vodilni ponudnik vending storitev na slovenskem trgu. Bistvena ideja, na kateri sloni naše poslovanje in celotna ponudba podjetja, je zagotoviti vsakemu uporabniku brezskrben trenutek dneva, v katerem lahko preprosto uživa. Trenutek dneva, ki si ga vzameš zase, pozabiš na skrbi in resetiraš svoje misli.

Ob praznovanju te pomembne obletnice se želimo zahvaliti predvsem vsem našim zvestim naročnikom in uporabnikom, ki se dan za dnem vračate k naši ponudbi. To nam daje zagotovilo, da delamo prav, nudimo kakovostne izdelke in razvijamo ponudbo, ki ustreza sodobnemu življenjskemu slogu. Glavne zvezde AS ponudbe so espresso kava in izdelki lastne blagovne znamke AS.

Svoje ime gradimo na najkakovostnejši AS storitvi, ki temelji na najboljši espresso kavi, ustvarjeni s strastjo in ljubeznijo. Pripravljena je iz celih zrn, praženih po posebni recepturi, zmletih za vsako kavo posebej. Kot ljubitelji kave sami raziskujemo in razvijamo najboljši AS recept, ki zagotavlja pravo ravnovesje okusov. Še posebej ponosni smo na svojo mešanico AS CAFFÉ PREMIUM, nudimo pa tudi priznane blagovne znamke kot so Illy, Lavazza in Barcaffe.

Skrb za vaše zadovoljstvo nas vodi na naši poti naprej .

Prebijamo led in razbijamo mit

Poleg kave in toplih napitkov nudimo bogato in kakovostno ponudbo svežih sendvičev, peciv, domačih jogurtov, sadja, najrazličnejših sladkih in slanih prigrizkov, osvežilnih pijač ter sladoledov. Pomemben del ponudbe predstavlja lastna blagovna znamka AS s svežimi izdelki iz skrbno izbranih sestavin lokalnih dobaviteljev. Znotraj nje razvijamo tudi zdrav program AS izbira za prigrizke in osvežitev brez slabe vesti. Veseli nas, da se vse več uporabnikov odloča za te izdelke. Gre za izbor, ki sledi splošnim smernicam zdrave prehrane – izdelki bio in ekološke pridelave, brez glutena, z visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin, nizko vsebnostjo maščob in sladkorja, manj soli ter brez arom in konzervansov. Počasi prebijamo led in razbijamo mit nezdrave hitre prehrane iz avtomata.

AS – TAKO DOBRO, TAKO BLIZU!

V sam vrh ponudnikov nas postavlja tudi inovativnost in prilagodljivost zahtevam sodobnega trga. Kot prvi v Sloveniji smo že pred skoraj 20 leti omogočili plačevanje s predplačniškim ključkom, danes pa lahko na nekaterih avtomatih že plačujemo s sodobnimi plačilnimi sistemi – spletno denarnico mBills, Valú in kmalu tudi z brezstično plačilno kartico.

Uporabite lasten lonček na prodajnem avtomatu

Z okoljskim programom AS za naš planet se uspešno spopadamo s problematiko obremenitve okolja. Porabo plastičnih lončkov za enkratno uporabo zmanjšujemo z uvedbo možnosti uporabe lastnega lončka na prodajnem avtomatu. Spodbujamo ločeno zbiranje odpadkov, parka prodajnih avtomatov in dostavnih vozil redno prenavljamo z energijsko varčnimi avtomati in vozili, s petimi regijskimi centri in razvejano dobavno mrežo pa zagotavljamo krajše dobavne poti. Onesnaževanje okolja s plastiko je eden največjih izzivov današnjega časa, zato je dozorela odločitev, da načrtno spodbujamo kulturo odgovornosti do okolja. Naše uporabnike želimo ustrezno izobraziti in jim ponuditi rešitev, saj vsak napačno odvržen lonček izpade iz kroga krožnega gospodarstva recikliranja plastike.

Res smo presrečni, da lahko že 30 let z vami, našimi naročniki in uporabniki, dan za dnem delimo AS zgodbo sreče. HVALA VAM.

Več vsebin ...