MEDNARODNI DAN KAVE 2023 ♥ love AS caffe

Ni pomembno, ali imamo radi espresso, capuccino, latte machiato, turško kavo ali katerikoli drug kavni napitek. Danes je dan, ko vsi skupaj slavimo to čarobno pijačo in najpomembneje je, da uživamo v vsakem požirku.

Love AS caffe & Mednarodni dan kave

Slovenci kavo preprosto ljubimo

Po podatkih portala World of Statistic smo se Slovenci uvrstili med top 10 držav po količini popite kave. Poglejmo kako smo se odrezali in kdo nam dela družbo.

Države porabnice kave

Vir: Twiter World of statistic, @stats_feed_(28. 9. 2023)

Skrivnostna sestavina kave

Kavo obožujemo zaradi njenega okusa, ker nas napolni z energijo in nas povezuje med druženjem. Razlogov za ljubezen do kave je zares veliko. Poleg užitka, ki nam ga prinaša, je kava vir številnih snovi, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje. Vsebuje več kot tisoč različnih sestavin, od katerih jih še nismo vseh raziskali. NAJVEČJA SKRIVNOST KAVE SMO LJUDJE vključeni v proces pridelave, predelave in priprave te čarobne tekočine.

#CoffePeople izziv

Ob svetovnem dnevu kave, 1. oktobra 2023, je združenje International Coffee Organization začelo kampanjo, ki spodbuja pravico do varnega in zdravega delovnega okolja v dobavni verigi kave. Več informacij o kampanji najdete na njihovi spletni podstrani OCT_1_International Coffe Day.

ASi smo delček te čudovite »kavne« verige«, zato si ob prazniku kave lahko čestitamo in se poveselimo. Naše poslanstvo, ki ga živimo že skoraj 35 let je, da odgovorno, predano in s strastjo skrbimo za kakovostne in varne trenutke izven doma naših uporabnikov – 24/7. In to DELAMO SRČNO, vsak dan. Hvala vse ASom, ki dnevno skrbijo, da vsak dobi svojo kavo in doživi svoj trenutek dneva. Velika hvala tudi vsem Vam, dragi uporabniki, ki znate to prepoznati in ceniti.

Vse ljubitelje kave vabimo, da od danes, do vključno 10. oktobra podpremo srčne delavce v dobavni verigi kave in objavimo ‘selfie’ z našo najljubšo skodelico kave. Skupaj lahko dosežemo spremembe.

Vse o kampanji #CoffePeople >>> TUKAJ ↓

#CoffePeople AS caffe

Več vsebin ...