MOŽNOST KRATKOROČNEGA NAJEMA KAVNEGA APARATA

Organizirate sestanek, prireditev, srečanje, konferenco ali drug poslovni dogodek, pa ne veste, kako bi vašim gostom postregli vrhunsko jutranjo ali popoldansko kavo, ki med odmori poveže udeležence v prijeten klepet?

kratkoročni najem kavnega aparata

Nudimo vam možnost kratkoročnega najema najboljših kavnih avtomatov za različne priložnosti. Mi poskrbimo za redno servisiranje ter dostavo kave in drugih surovin, da se vi lahko v miru posvetite svojemu poslanstvu in obenem navdušite vaše goste.

LAVAZZA FIRMA MODEL LF 1050

Kavni avtomat za pripravo vrhunskega espressa ali kave z mlekom, ki jo lahko pripravite s peno po vašem okusu – mrzlo ali toplo. Izbirate lahko med 17 okusi aromatične, uravnotežene in intenzivne kave ter ostalih toplih napitkov Lavazza Firma, ki zagotavljajo nepozabno izkušnjo in zadovoljijo vse okuse pravih kavoljubcev.

VELIKOST NAPITKOV: od 30 ml do 250 ml
VRSTA KAVE: kavne kapsule
BLAGOVNE ZNAMKE: LAVAZZA FIRMA
MOŽNOSTI NAJEMA: dnevni, 3-dnevni, tedenski, mesečni

kratkoročni najem Lavazza Firma kavnega aparata

LAVAZZA MODEL LB 2600

Kavni avtomat je ustvarjen za uživanje v trenutku, po lastni izbiri in okusu. Izbirate lahko med različnimi Lavazza Blue kavnimi kapsulami z vrhunskimi kavnimi mešanicami za pripravo popolnega espressa za vsak okus.

VELIKOST NAPITKOV: od 30 ml do 250 ml
VRSTA KAVE: različne vrste kavnih kapsul
BLAGOVNA ZNAMKA: LAVAZZA BLUE
MOŽNOSTI NAJEMA: dnevni, 3-dnevni, tedenski, mesečni

Kratkoročni najem LB 2600 kavnega aparata

GAIA MODEL GAIA TOUCH

Kavni avtomat omogoča enostavnejšo pripravo kave iz sveže mletih praženih zrn AS CAFFE BIO Kava lastne blagovne znamke AS navduši s svojim polnim okusom in intenzivno aromo. Vsebuje 100 % Arabico, pridelano pod strogimi okoljevarstvenimi pogoji. Kavna zrna, ki so vzgojena v osrednji in Južni Ameriki, so obrana ročno, kar je edini pravilen način obiranja. Skodelica kave s svojimi prijetnimi sadnimi notami in noto temne čokolade poskrbi za prefinjen okus.

VELIKOST NAPITKOV: 160 ml ali 250 ml
VRSTA KAVE: kavna zrna
ZNAMKA KAVE: AS CAFFE BIO
MOŽNOSTI NAJEMA: dnevni, 3-dnevni, tedenski, mesečni, 3-mesečni ali 6-mesečni

kratkoročni najem Gaia TOUCH kavnega aparata

KONTAKTIRAJTE NAS ZA DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije nas kontaktirajte na:

Več vsebin ...