Na AS avtomatih lahko odslej plačujete tudi s telefonom

Pametni telefoni nas spremljajo na vsakem koraku in prevzemajo vedno več opravil v našem življenju. Uporabljamo jih v vsakdanjih situacijah – namesto budilke, za prebiranje novic, poslušanje glasbe, brskanje po spletu ter za številne druge aktivnosti. Po novem pa lahko s pomočjo aplikacije mBills z njimi plačujete tudi na naših avtomatih s kavo in prigrizki.

V Automatic servisu vam vedno znova želimo zagotoviti najboljšo uporabniško izkušnjo, saj nas vaše zadovoljstvo vodi na poti naprej. Vedno iščemo nove poti in postavljamo standarde v vendingu.

To je bila tudi naša spodbuda, da smo začeli uvajati napredne plačilne sisteme, s katerimi bo vaš nakup še lažji in hitrejši. Nakup z aplikacijo mBills je izredno preprost in praktičen. Predvsem vam lahko pride prav, če nimate pri roki kovancev ali ključka za avtomat. S spletno denarnico lahko tako plačate za nakup izvrstne kave, osvežilnih napitkov ali zdravih prigrizkov na številnih izbranih prodajnih avtomatih AS po celotni Sloveniji.

Nakup poteka zelo preprosto, v naslednjih treh korakih:

  1. Fotografirajte QR kodo na avtomatu,
  2. potrdite plačilo,
  3. izberite želeni izdelek na avtomatu.

Kako preprosto je, se lahko prepričate na vašem najbližjem AS avtomatu. Sporočite nam svoje mnenje, povratnih informacij bomo zelo veseli.

Več vsebin ...