Novi okusi AS sendvi─Źev ­čĺÜ AS IZBIRA

Sodoben ┼żivljenjski tempo narekuje na┼í vsakodnevni ┼żivljenjski slog. Veliko ─Źasa pre┼żivimo izven na┼íega doma, na poti, v ┼íoli, slu┼żbi ali po drugih opravkih. Vse manj imamo ─Źasa za pripravo zdravih in hranljivih obrokov doma, kar nas pogosto sili k nezdravim odlo─Źitvam. V Automatic servisu se vedno znova trudimo ustvarjati kakovostne alternative za va┼í obrok izven va┼íega doma.

AS sendvi─Ź novi okusi

SENDVI─î JE DOBRA IZBIRA

Sendvi─Źi so dandanes priljubljena hitra izbira, ki je pogosto sinonim za nezdravo prehrano. To pa ni vedno upravi─Źeno. V okviru na┼íe lastne blagovne znamke izdelkov AS in v sodelovanju z na┼íim dolgoletnim poslovnim partnerjem Pekarno Hleb─Źek, smo razvili dva nova okusa sendvi─Źev.┬á

PREDSTAVLJAMO VAM DVA NOVA OKUSA AS

AS_Novi_okusi_sendvicev_Student_Puran_Blog_v2-2

Dru┼żini AS sendvi─Źev sta se pridru┼żila dva nova sendvi─Źa, sestavljena iz izbrane pirine ┼ítru─Źke┬ás┬ákakovostnim in okusnim nadevom. Vsebujeta zdrave sestavine v primernih koli─Źinah ter MANJ ma┼í─Źob┬áin┬áMANJ soli kot povpre─Źen sendvi─Ź iz ponudbe v avtomatih na slovenskem trgu. Oba sendvi─Źa odlikuje VISOKA VSEBNOST BELJAKOVIN.

KDOR ŠTUDIRA, PAMETNO IZBIRA

Zveza potro┼ínikov Slovenije upravlja portal Ve┼í, kaj je┼í, ki za ┼ítudente in ostale ozave┼í─Źene posameznike zbira koristne in zanimive vsebine povezane z zdravo prehrano. Pri razvoju novih AS sendvi─Źev smo se osredoto─Źili na zahteve na┼íih uporabnikov, glede okusa in koli─Źine. Hkrati smo sledili splo┼ínim smernicam zdravega prehranjevanja in analizam trga. Rezultat? Dva nova okusa sendvi─Źev, ki sta obogatila na┼ío┬áponudbo sendvi─Źev in sta objavljena na portalu Zveze potro┼ínikov Slovenije, Ve┼í, kaj je┼í?

V spodnji tabeli lahko preverite podatke o povpre─Źni hranilni vrednosti sendvi─Źev na 100 g:

  AS ŠTUDENTAS PURANJIPOVPREČEN
sendvi─Ź iz avtomata
   
Energijska vrednostkJ
kcal
839
200
909
216
1148
274
Ma┼í─Źobegram6,67,112,5
od tega nasi─Źene ma┼í─Źobegram2,72,93,8
Sladkorjigram1,71,21,7
Solgram1,271,431,54
Beljakovinegram1114Ni podatka
  Vsebuje 22 % energije v obliki beljakovin.Vsebuje 25 % energije v obliki beljakovin. 

Vljudno vabljeni, da ob naslednjem obisku AS prodajnega avtomata poskusite enega od na┼íih novih sendvi─Źev. Z njimi boste naredili┬ápametno izbiro za svoje dobro po─Źutje.┬áVa┼íe telo bo hvale┼żno za okusno in hranljivo alternativo obrokom.

Na voljo na izbranih AS prodajnih mestih.

 

 

ALI STE VEDELI?

PIRA je podvrsta p┼íenice (Triticum aestivum var. spelta), ki so jo gojili ┼że pred ve─Ź kot deset tiso─Ź leti. ─îeprav danes ni tako raz┼íirjena kot navadna p┼íenica, je z njo primerljiva in primerna za pe─Źenje kruha in pekovskega peciva. Tako kot navadna p┼íenica tudi pira vsebuje beljakovino gluten, ki testu daje pro┼żnost in omogo─Źa vzhajanje kruha.

Pira v primerjavi z navadno p┼íenico vsebuje ve─Ź prehranskih vlaknin ter ve─Ź beljakovin.

Aplikacija Veš, kaj ješ?

S skeniranjem EAN kode prepozna ┼żivilo in vas informira o njegovi hranilni sestavi.
PRENOS APLIKACIJE (Android)
PRENOS APLIKACIJE (iPhone)

Ve─Ź vsebin ...