Novi okusi AS sendvi─Źev ­čĺÜ AS IZBIRA

Sodoben ┼żivljenjski tempo narekuje na┼í vsakodnevni ┼żivljenjski slog. Veliko ─Źasa pre┼żivimo izven na┼íega doma, na poti, v ┼íoli, slu┼żbi ali po drugih opravkih. Vse manj imamo ─Źasa za pripravo zdravih in hranljivih obrokov doma, kar nas pogosto sili k nezdravim odlo─Źitvam. V Automatic servisu se vedno znova trudimo ustvarjati kakovostne alternative za va┼í obrok izven va┼íega doma.

SENDVI─î JE DOBRA IZBIRA

Sendvi─Źi so dandanes priljubljena hitra izbira, ki je pogosto sinonim za nezdravo prehrano. To pa ni vedno upravi─Źeno. V okviru na┼íe lastne blagovne znamke izdelkov AS in v sodelovanju z na┼íimi dolgoletnimi poslovnimi partnerji redno spremljamo trende na trgu in razvijamo nove okuse. Predstavljamo┬á┬á┼ítiri nove okuse sendvi─Źev, ki so┬á uvr┼í─Źeni v na┼í program AS Izbira, v sklopu katerega sledimo visokim standardom kakovosti in so hkrati del na┼íega projekta “Kdor ┼ítudira, pametno izbira!”

 

KDOR ŠTUDIRA, PAMETNO IZBIRA

Zveza potro┼ínikov Slovenije upravlja portal Ve┼í, kaj je┼í, ki za ┼ítudente in ostale ozave┼í─Źene posameznike zbira koristne in zanimive vsebine povezane z zdravo prehrano. Pri razvoju novih AS sendvi─Źev smo se osredoto─Źili na zahteve na┼íih uporabnikov, glede okusa in koli─Źine. Hkrati smo sledili splo┼ínim smernicam zdravega prehranjevanja in analizam trga. Rezultat? ┼átirje novi okusi sendvi─Źev, ki so obogatili na┼ío ponudbo sendvi─Źev in so objavljeni na portalu Zveze potro┼ínikov Slovenije, Ve┼í, kaj je┼í?

 
PREDSTAVLJAMO VAM NOVE OKUSE AS SENDVI─îEV

Sendvi─Źi so ┼że na voljo na izbranih AS prodajnih mestih:┬á

 • AS SENDVI─î ┼áTUDENT
  (s kakovostnim in okusnim nadevom, ki vsebuje: pi┼í─Źan─Źje prsi s papriko, jogurtov namaz in sir; v izbrani pirini* ┼ítru─Źki)
 • AS SENDVI─î┬áPURANJI – PREMIUM
  (s kakovostnim in okusnim nadevom, ki vsebuje: puranjo ┼íunko, sirni namaz in kitajsko zelje; v izbrani pirini* ┼ítru─Źki)
 • AS SENDVI─î┬áBODI FIT
  (s kakovostnim in okusnim nadevom, ki vsebuje: pi┼í─Źan─Źja prsa in jogurtov namaz z avokadom; v izbrani ┼ítru─Źki s semeni)
 • AS SENDVI─î┬áPOLI
  (s kakovostnim in okusnim nadevom, ki vsebuje: kakovostno pi┼í─Źan─Źje meso s Poli Kids Classic, originalne Poli recepture, s 25% zmanj┼íano vsebnostjo soli, sir in kumarice; v izbrani ┼ítru─Źki s semeni)
 

BOLJ ZDRAVE SESTAVINE

Novi AS sendvi─Źi vsebujejo bolj┬ázdrave sestavine v primernih koli─Źinah ter┬áMANJ ma┼í─Źob┬áin┬áMANJ soli kot povpre─Źen sendvi─Ź iz ponudbe v avtomatih na slovenskem trgu. Sendvi─Źe Puranji, ┼átudent in AS Bodi fit pa┬ápoleg omenjenih lastnosti odlikuje┬áVISOKA VSEBNOST BELJAKOVIN.

TABELA: POVPRE─îNE HRANILNE VREDNOSTI SENDVI─îEV NA 100 G

  AS
ŠTUDENT
AS
PURANJI
AS
BODI FIT
AS
POLI
POVPRE─îEN
sendvi─Ź iz avtomata
Energijska vrednostkJ
kcal
839
200
909
216
806
192
1056
252
1148
274
Ma┼í─Źobegram6,67,15,51212,5
od tega nasi─Źene ma┼í─Źobegram2,72,91,13,33,8
Sladkorjigram1,71,21,411,7
Solgram1,271,431,11,41,54
Beljakovinegram11149,712Ni podatka
  Vsebuje 22 % energije v obliki beljakovin.Vsebuje 25 % energije v obliki beljakovin.Vsebuje 20 % energije v obliki beljakovin.Vsebuje 19 % energije v obliki beljakovin. 

Vljudno vabljeni, da ob naslednjem obisku AS prodajnega avtomata poskusite enega od na┼íih novih sendvi─Źev. Z njimi boste naredili┬ápametno izbiro za svoje dobro po─Źutje.┬áVa┼íe telo bo hvale┼żno za okusno in hranljivo alternativo obrokom.

Na voljo na izbranih AS prodajnih mestih. 

 

AS SENDVI─î POMLADNI – SEZONSKI

Odkrijte ─Źisto sve┼ż pomladni okus AS sendvi─Źa, ki zdru┼żuje kakovostne sestavine nadeva: pe─Źena pi┼í─Źan─Źja prsa, so─Źne pe─Źene paprike in sve┼żo solato, za pravo pomladno avanturo. Rustikalna ┼ítru─Źka, posuta s koruznim zdrobom lepo zaobjame okus sendvi─Źa.

Privo┼í─Źite si svoj okus po pomladi pravi ─Źas, saj bo AS sezonski sendvi─Ź na voljo omejeno ─Źasovno obdobje

AS pomladni sendvi─Ź - sezonski

*ALI STE VEDELI?

PIRA je podvrsta p┼íenice (Triticum aestivum var. spelta), ki so jo gojili ┼że pred ve─Ź kot deset tiso─Ź leti. ─îeprav danes ni tako raz┼íirjena kot navadna p┼íenica, je z njo primerljiva in primerna za pe─Źenje kruha in pekovskega peciva. Tako kot navadna p┼íenica tudi pira vsebuje beljakovino gluten, ki testu daje pro┼żnost in omogo─Źa vzhajanje kruha.

Pira v primerjavi z navadno p┼íenico vsebuje ve─Ź prehranskih vlaknin ter ve─Ź beljakovin.

Aplikacija Veš, kaj ješ?

S skeniranjem EAN kode prepozna ┼żivilo in vas informira o njegovi hranilni sestavi.
PRENOS APLIKACIJE (Android)
PRENOS APLIKACIJE (iPhone)

Ve─Ź vsebin ...