Mi smo AS

Naš kolektiv je sestavljen iz odločnih in samozavestnih posameznikov, ki skupaj tvorimo nepremagljivo celoto. Na vsakem koraku sledimo našemu poslanstvu, ki v ospredje postavlja skrb za vaše zadovoljstvo.

AS VREDNOTE

Temeljni gradnik naše identitete so vrednote, na katerih
gradimo kulturo podjetja:

SPOŠTOVANJE

ODGOVORNOST

POŠTENOST

SAMOZAVEST

KAKOVOST

SPROŠČENOST

AS POSLANSTVO

Skrb za vaše zadovoljstvo nas vodi na naši poti naprej. Pri vprašanju kakovosti ne delamo kompromisov. Z izbrano ponudbo in dovršeno storitvijo uresničujemo vaše želje in poskrbimo za vaš trenutek dneva.

AS IN ŠPORT

Že vrsto let podpiramo udeležbo sodelavcev na Ljubljanskem maratonu, enkrat letno pa se AS-i zberemo tudi na internem športnem druženju AS CUP, katerega cilj sta zabava in neformalno druženje s sodelavci.

AS dogodki za otroke zaposlenih

Otroke zaposlenih v decembru presenetimo s praznično predstavo in obiskom Božička, poleti pa organiziramo AS tabor. Želimo si, da se otroci zabavajo, ob enem pa se skozi igro priučijo novih znanj in vrednot, v katere verjamemo v podjetju.

Namenski prostori za odmor

Da se AS-i v svojem delovnem okolju počutimo kar najbolj prijetno, so na voljo namenski prostori za odmor, kjer si sodelavci vsakodnevno privoščimo naš trenutek dneva s klepetom ob kavi.

USTVARJAMO BOLJŠI JUTRI

Z aktivnostmi, ki jih prirejamo v podjetju, spodbujamo kolegialnost in gradimo dobre odnose. Zadovoljstvo zaposlenih se kaže v odličnem delu, posredno pa tudi v vašem zadovoljstvu in zaupanju, ki nam ga izkazujete že vrsto let.

Skrbimo drug za drugega, vzgajamo mlade AS-e, vlagamo v skupno prihodnost in ustvarjamo boljši jutri.