PRIDRUŽITE SE NAM

Ste samozavestni, inovativni in pošteni? Vam veliko pomenijo vrednote kot so spoštovanje, kakovost in odgovornost? Postanite del naše AS družine!

VEČ KOT ZAPOSLITEV

Verjamemo, da uspeh podjetja izvira iz dobrih odnosov v kolektivu, zato veliko vlagamo v povezovanje sodelavcev in skrb za dobro počutje na delovnem mestu.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno so v podjetju prosta spodnja delovna mesta.

OSKRBNIK

AS Koper

Delo bo potekalo predvsem na terenu in deloma v prostorih poslovne enote Koper. Zadolženi boste za oskrbo prodajnih avtomatov na izbranih lokacijah. Kot prva vez z našimi uporabniki boste skrbeli za njihovo zadovoljstvo in poskrbeli za njihov trenutek dneva.

VEČ

Logistični referent (skladiščnik)

AS Ljubljana

Logistični referent AS Ljubljana je del verige predane skupine sodelavcev za oskrbo prodajnih avtomatov, ki skrbi za prijetne trenutke dneva naših uporabnikov. Odgovorni boste za prevzem, pripravo in odpremo blaga. Delo bo potekalo v prostorih poslovne enote.

VEČ

Ali trenutno nimamo prostega delovnega mesta, ki vam ustreza?

V primeru, da trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim željam in kompetencam, pa bi vseeno želeli postati del naše AS družine, nam lahko kljub temu posredujete svoje podatke zaradi morebitnih kasnejših zaposlitvenih priložnosti.

ZAPOSLITVENI OBRAZEC