PRIDRUŽITE SE NAM

Ste samozavestni, inovativni in pošteni? Vam veliko pomenijo vrednote kot so spoštovanje, kakovost in odgovornost? Postanite del naše AS družine!

VEČ KOT ZAPOSLITEV

Verjamemo, da uspeh podjetja izvira iz dobrih odnosov v kolektivu, zato veliko vlagamo v povezovanje sodelavcev in skrb za dobro počutje na delovnem mestu.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno so v podjetju prosta spodnja delovna mesta.

OSKRBNIK

Šempeter pri Gorici

Delo bo potekalo predvsem na terenu in deloma v prostorih poslovne enote AS Šempeter pri Gorici. Zadolženi boste za oskrbo prodajnih avtomatov na izbranih lokacijah. Kot prva vez z našimi uporabniki boste skrbeli za njihovo zadovoljstvo in poskrbeli za njihov trenutek dneva.

VEČ

Terenski serviser Ljubljana

AS Maribor

Delo poteka predvsem na terenu in deloma v prostorih AS Maribor. Vaša ključna zadolžitev bo doseganje pričakovanj naših uporabnikov z občutkom, znanjem, strastjo in željo po brezhibnem delovanju avtomatov in nastavitvah odličnih napitkov po standardiziranih recepturah.

VEČ

Logistični referent (skladiščnik)

AS Maribor

Logistični referent AS Maribor je del verige predane skupine sodelavcev za oskrbo prodajnih avtomatov, ki skrbi za prijetne trenutke dneva naših uporabnikov. Odgovorni boste za prevzem, pripravo in odpremo blaga. Delo bo potekalo v prostorih poslovne enote.

VEČ

OSKRBNIK

AS Ljubljana

Delo bo potekalo predvsem na terenu in deloma v prostorih poslovne enote AS Ljubljana. Zadolženi boste za oskrbo prodajnih avtomatov na izbranih lokacijah. Kot prva vez z našimi uporabniki boste skrbeli za njihovo zadovoljstvo in poskrbeli za njihov trenutek dneva.

VEČ

OSKRBNIK

AS Maribor

Delo bo potekalo predvsem na terenu in deloma v prostorih poslovne enote Maribor. Zadolženi boste za oskrbo prodajnih avtomatov na izbranih lokacijah. Kot prva vez z našimi uporabniki boste skrbeli za njihovo zadovoljstvo in poskrbeli za njihov trenutek dneva.

VEČ

Ali trenutno nimamo prostega delovnega mesta, ki vam ustreza?

V primeru, da trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim željam in kompetencam, pa bi vseeno želeli postati del naše AS družine, nam lahko kljub temu posredujete svoje podatke zaradi morebitnih kasnejših zaposlitvenih priložnosti.

ZAPOSLITVENI OBRAZEC