PRIDRUŽITE SE NAM

Ste samozavestni, inovativni in pošteni? Vam veliko pomenijo vrednote kot so spoštovanje, kakovost in odgovornost? Postanite del naše AS družine!

VEČ KOT ZAPOSLITEV

Verjamemo, da uspeh podjetja izvira iz dobrih odnosov v kolektivu, zato veliko vlagamo v povezovanje sodelavcev in skrb za dobro počutje na delovnem mestu.

VEČ

PROSTA DELOVNA MESTA

Trenutno so v podjetju prosta spodnja delovna mesta.

Terenski serviser Ljubljana

AS Ljubljana

Delo poteka predvsem na terenu in deloma v prostorih AS Ljubljana. Vaša ključna zadolžitev bo doseganje pričakovanj naših uporabnikov z občutkom, znanjem, strastjo in željo po brezhibnem delovanju avtomatov in nastavitvah odličnih napitkov po standardiziranih recepturah.

VEČ

Terenski serviser Žalec

AS Žalec

Delo poteka predvsem na terenu in deloma v prostorih AS Žalec. Vaša ključna zadolžitev bo doseganje pričakovanj naših uporabnikov z občutkom, znanjem, strastjo in željo po brezhibnem delovanju avtomatov in nastavitvah odličnih napitkov po standardiziranih recepturah.

VEČ

OSKRBNIK

AS Žalec

Delo bo potekalo predvsem na terenu in deloma v prostorih poslovne enote Žalec. Zadolženi boste za oskrbo prodajnih avtomatov na izbranih lokacijah. Kot prva vez z našimi uporabniki boste skrbeli za njihovo zadovoljstvo in poskrbeli za njihov trenutek dneva.

VEČ

Ali trenutno nimamo prostega delovnega mesta, ki vam ustreza?

V primeru, da trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim željam in kompetencam, pa bi vseeno želeli postati del naše AS družine, nam lahko kljub temu posredujete svoje podatke zaradi morebitnih kasnejših zaposlitvenih priložnosti.

ZAPOSLITVENI OBRAZEC