AS SHOP: POLITIKA PIŠKOTKOV

AS SHOP povezava: https://as-shop.automaticservis.si/Main

 

Piškotki in kako jih uporabljamo

Na tej strani so zapisane informacije o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni trgovini AS SHOP.

Kaj so piškotki in kako delujejo?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih obiskana spletna mesta pošljejo v vaš računalnik in shranijo v njem. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta brskalnik prebere piškotek in posreduje informacije spletnemu mestu ali drugemu elementu, ki je nastavil piškotek. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Namen te uporabe je poenostavitev uporabe spletnih strani za posameznika oziroma da vam lahko ponudimo optimalno izkušnjo pri obisku in izboljšamo spletno mesto.

Piškotki se shranijo v IT sistem posameznika, slednji pa jih prenese na našo spletno stran, zato ima tudi popoln nadzor nad uporabo piškotkov. Posameznik lahko tako, da spremeni nastavitve brskalnika, izključi ali omeji prenos piškotkov. Piškotki, ki so že shranjeni, se lahko kadarkoli izbrišejo. To se lahko dogaja tudi samodejno. Če so piškotki za našo spletno stran deaktivirani, obstaja možnost, da ne bo mogoče v celoti uporabljati vseh funkcij spletne strani.

Katere piškotke uporabljamo?

Za zagotovitev odlične uporabniške izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke skladno z EU uredbo o varovanju osebnih podatkov – GDPR. Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani se strinjate z našimi Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko piškotkov.

Naziv piškotka Ponudnik Namen Trajanje Vrsta
ASP.NET_SessionId office.tessarin.net Nujni piškotek za pravilno delovanje spletne strani Seja Funkcionalnost
Automatic-Servis-Oid office.tessarin.net Nujni piškotek za pravilno delovanje spletne strani 1 mesec Funkcionalnost
Automatic-Servis-cookie-accepted office.tessarin.net Skrije obvestilo o uporabi pišktkov in pomeni strinjanje z uporabo piškotkov. 82 let Funkcionalnost
Automatic-Servis-Web office.tessarin.net Nujni piškotek za pravilno delovanje spletne strani 1 dan Funkcionalnost

Kako lahko upravljam s piškotki?

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na našem spletnem mestu, jih lahko onemogočite tukaj.

Možnosti za upravljanje piškotkov so na voljo tudi v spletnem brskalniku. Spletni brskalniki za onemogočanje piškotkov uporabljajo različne načine, ki jih običajno najdete v meniju Orodja ali Možnosti. Več o možnostih upravljanja piškotkov v posameznih brskalnikih si lahko preberete na spodnjih povezavah:

 

Automatic servis d.o.o.,
Verovškova ulica 60e,
1000 Ljubljana