VODILNI PONUDNIK VENDING STORITEV V SLOVENIJI

vending koticek

Program Vending

Bogata ponudba kavnih napitkov, hrane in pijače iz naših avtomatov omogoča pravo in okusno izbiro v vsakem trenutku dneva. S svojim atraktivnim videzom postajajo AS avtomati pomemben del prostora.

KAVA in
topli napitki

Kava v zrnu je naša prva izbira. Uporabljamo le prvovrstne kavne mešanice za uporabo v vendingu, zato so kavni napitki iz naših avtomatov vrhunske kakovosti, zapeljivega vonja in odličnega okusa.

Na voljo so 4 kavne osnove, ki ustrezajo različnim okusom:

  • espresso kava
  • instant kava
  • aromatizirana kava
  • kava brez kofeina
NABOR NAPITKOV

Hladne pijače

Pestra ponudba raznolikih hladnih pijač iz naših avtomatov zadovolji še tako zahteven okus. Izbirate lahko med navadno vodo, vodami z okusom, gaziranimi in energijskimi pijačami ter sokovi.

HRANA

V ponudbi najdete vse vodilne svetovne in slovenske proizvajalce v kategorijah sladkih prigrizkov, slanih prigrizkov, sendvičev in jogurtov. Z izdelki lastne blagovne znamke AS dopolnjujemo kakovostno ponudbo hrane v avtomatih.

MOJA IZBIRA

Zavedamo se pomena vrednote zdravja in čutimo odgovornost, da vam v naših prodajnih avtomatih zagotavljamo kakovostno in uravnoteženo ponudbo, ki omogoča redno in zdravo prehrano v vsakem trenutku dneva.

Za enostavno in hitro prepoznavnost so izdelki iz programa Moja izbira označeni s posebno nalepko.

V okviru programa Moja izbira vam nudimo izdelke, ki so v skladu z vsaj enim od kriterijev zdrave prehrane (izdelki bio in ekološke pridelave, izdelki brez glutena, izdelki z veliko vsebnostjo prehranskih vlaknin, izdelki z nizko vsebnostjo maščob, izdelki z nizko vrednostjo sladkorja in soli ter izdelki brez arom in konzervansov).

SLADOLED

Ponudbo v naših prodajnih avtomatih prilagajamo tudi sezonskim željam in potrebam. Poleti je tako v naših avtomatih na voljo več vrst sladoleda, ki ga lahko na vašo željo umestimo v prodajni program tudi izven poletne sezone.

Namenski avtomati

Vsebino ponudbe v prodajnih avtomatih prilagodimo tudi bolj specifičnim potrebam okolja. V določenih prodajnih avtomatih lahko tako uporabniki kupijo izdelke kot so čistila, delovni in higienski pripomočki, zaščitna oprema in podobno.

VODOMATI

Kot dopolnitev vending programa nudimo najem vodomatov, ki zagotavljajo čisto in svežo vodo v vsakem trenutku dneva.