STRANKE SO VEDNO NA PRVEM MESTU

Po temeljitem in izčrpnem preverjanju različnih vidikov našega poslovanja s strani uglednega mednarodnega združenja ICERTIAS smo postali ponosni prejemniki prestižnega certifikata “Customers’ Friend” za vrhunske vending storitve. Kot prvi prejemniki tega certifikata za vending panogo v Evropi smo s tem dobili še eno potrditev, da se naše prizadevanje za odlično uporabniško izkušnjo odraža tam, kjer najbolj šteje.

VRHUNSKI DOSEŽEK, KI DOKAZUJE, DA SO PRI ASU STRANKE VEDNO NA PRVEM MESTU

Tovrstni dosežki utrjujejo naš status najboljšega vending ponudnika v Sloveniji in regiji in so odraz skupnih prizadevanj vseh ASic in ASov, ki iz dneva v dan živimo AS vrednote ter se trudimo ustvarjati vrhunsko izkušnjo za naše stranke in partnerje. S pridobljenim certifikatom zdaj lahko še glasneje in bolj samozavestno trdimo, da poslušamo njihove želje in cenimo njihove trenutke dneva.

Povezava do digitalne verzije certifikata: CUSTOMERS FRIEND Automatic Servis

AS_Trusted_Brand_Blog_v3-2

VEČ KOT ZGOLJ “ŠE EN CERTIFIKAT”

Ugledni status “Customers’ Friend” podeljuje mednarodna organizacija za tržne raziskave in certificiranje ICERTIAS, ki pod drobnogled jemlje podjetja in organizacije iz celega sveta, nagrajuje pa zgolj tiste, ki izstopajo po svojih zglednih odnosih do strank, zaposlenih in partnerjev. Vsi nominiranci morajo prestati strog postopek ocenjevanja in preverjanja, ki temelji na štirih analitičnih stebrih: ugledu, komunikaciji in družbenih omrežjih, uporabniški izkušnji in zaupanju.

Na podlagi visokih ocen v vseh štirih stebrih, smo v Automatic servis dosegli status najvišje odličnosti. S tem smo si prislužili pravico do promocije svojih storitev z oznako “Customers’ Friend – SUPERIOR EXCELLENCE”. S podpisom uradne izjave z istim imenom smo se zavezali k ohranjanju vrhunskega odnosa s svojimi uporabniki, partnerji in zaposlenimi v celotnem obdobju certificiranja.

KAJ CERTIFIKAT “CUSTOMERS’ FRIEND” POMENI ZA AS

V času, ko stranke od podjetij pričakujejo najvišjo raven storitev in podpore, tovrstna priznanja nosijo še večjo težo, saj poleg kakovostnih izdelkov in storitev vse bolj prepoznavajo in cenijo tudi empatijo, prijaznost in zanesljivost.

S pridobljenim certifikatom tako strankam kot poslovnim partnerjem sporočamo, da pri Automatic servisu ne gre zgolj za “posel kot običajno”, kjer štejejo le številke, temveč da je zagotavljanje vrhunske kakovosti temeljno vodilo našega poslovanja. 

Z oznako, ki bo prisotna na vseh promocijskih materialih, bodo lahko stranke še enostavneje prepoznavale, da je odločitev za AS storitev in izdelke vedno dobra izbira.

AS_Trusted_Brand_Blog_v3-3

O ICERTIASU

ICERTIAS s sedežem v Zürichu v Švici je vrhunska, zasebna, politično neodvisna mednarodna organizacija za tržne raziskave in certificiranje, ki odkriva, certificira in nagrajuje podjetja, izdelke in storitve najvišjega kova. Njegovo poslanstvo je usmeriti potrošnike po vsem svetu k najboljšemu, kar ponujajo različni trgi. Z nagradami Best Buy Award, QUDAL – QUality meDAL in programi certificiranja Customers’ Friend je ICERTIAS prisoten v več kot 50 državah na petih celinah.

Več vsebin ...