Ujemi svoj trenutek dneva! #ustavi se

Ko osrečim tebe, osrečim sebe.

Letošnje leto so zaznamovale številne spremembe, ki se kažejo predvsem v vsakodnevnem življenju. Primorani smo bili praktično čez noč spremeniti način življenja in nekatere poglede na svet. V praksi se je pokazalo, da ves denar, ki ga lahko zaslužimo, potovanja, ki jih lahko izkusimo, športni dosežki, ki jih osvojimo, poslovni uspehi, ki smo jih sanjali in najnovejši avto, človeku prinesejo le trenutno zadovoljstvo. V resnici pa nimajo posebne vrednosti. Dejstvo je, da ljudem največ pomenijo medsebojni odnosi. Vsakodnevne odnose kot krono človeškega obstoja so organizatorji pobude #ustavise in Glas generacije postavili v središče in ob tem sporočajo, bodi srečen. Pobudi s pomenljivim naslovom “Ko osrečim tebe, osrečim sebe.” smo se pridružili tudi ASi.

 

Ujemi svoj trenutek dneva! #ustavise

Naše sodelavce iz vseh AS poslovnih enot smo vprašali kako s svojim vsakodnevnim delom osrečujejo druge in kaj jih osreči, ko se ustavijo. Z veseljem in z veliko mero kreativnosti so se odzvali. Številni njihovi prispevki so že prispeli na naš e-poštni naslov. V naslednjih dneh, vse do konca meseca oktobra, jih bomo vsak delovni dan delili z vami na AS FB profilu.

Ponosni smo na vse naše ASe. Ponovno so dokazali, da naš kolektiv gradijo močni posamezniki, ki so odločni in samozavestni. Ponovno smo pokazali, da smo skupaj močnejši in da so družinske vrednote pomemben del naše skupne poti. Hvala ASi.

Vljudno vas vabimo, da nas v mesecu oktobru spremljate na AS FB profilu vsak dan in spoznate naše ASe.

 

 

Več vsebin ...