UPORABIMO SVOJ LONČEK

Vsako leto 5. junija praznujemo SVETOVNI DAN VARSTVA OKOLJA.  

To je največji mednarodni praznik, posvečen okolju. Ena izmed osrednjih tem je iskanje rešitev za onesnaževanje s plastiko. Plastika je praktična in nas spremlja na vsakem koraku.  V nekaterih situacijah je nujna, v drugih pa jo lahko nadomestimo z alternativnimi materiali ali izdelki.

Pomembno je omeniti, da se po statističnih podatkih količina odpadne plastike v Sloveniji zmanjšuje. To je spodbudna novica, ki kaže na prizadevanja vseh nas za zmanjšanje odpadkov in ohranjanje našega okolja.

 

En od načinov, kako lahko prispevamo k temu cilju, je  UPORABA LASTNEGA LONČKA na avtomatih za tople napitke.

Na vseh naših avtomatih za tople napitke, kjer higienske razmere to omogočajo, vam nudimo možnost uporabe lastnega lončka. Spodbujamo vse ljubitelje kave, da izberete trajnostno možnost in si kavo postrežete v vašem najljubšem lončku. Sledite nalepki “UPORABI SVOJ LONČEK” na avtomatih in uživajte v kavi, hkrati pa zmanjšujte uporabo lončkov za enkratno uporabo. Ta majhen, a pomemben korak bo prispeval k zmanjševanju obremenitve okolja.

Iskreno se zahvaljujemo za vaš prispevek k ohranjanju okolja in vam želimo prijetne trenutke z najboljšo kavo v trajnostnem lončku!

Več statističnih podatkov najdete TUKAJ.

Več vsebin ...