Užitek v pristnem espressu 🤎 #loveAScaffe

Ljubiteljem kave, ki iščete vrhunsko espresso doživetje v kateremkoli trenutku dneva, priporočamo AS espresso iz AS kavnega avtomata! Zakaj? 

Sproti mleto, za vsako kavo posebej

Verjamemo, da je vsaka skodelica kave posebna. Zato je prav vsak AS espresso, ki si ga privoščite na AS kavnem avtomatu pripravljen iz sproti mletih kavnih zrn.

Za doseganje vrhunske kakovosti in popolnega okusa vašega espressa dosledno sledimo štirim korakom:

  • Izbor vrhunskih sestavin.
  • AS receptura priprave.
  • Strokovna nastavitev avtomata.
  • Redno preventivno vzdrževanje avtomata in preverjanje okusa.
 

Kakovostne kavne mešanice lastne blagovne znamke

Kot veliki ljubitelji kave smo se podali v raziskovanje različnih okusov in začeli razvijati izbrane kavne mešanice. Pri razvoju se osredotočamo na detajle, ki naredijo vsak požirek kave nepozaben. Kombinacija izbranih kavnih vrst in njihovo ustrezno praženje, ustvari edinstveno kavno mešanico, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne ljubitelje kave.

Izbirate lahko med: 

AS CAFFÉ BIO

Kava s polnim okusom in intenzivno aromo. Vsebuje 100% arabiko, pridelano pod strogimi okoljevarstvenimi pogoji. Kavna zrna so obrana ročno.

AS CAFFÉ BAR

Kavna mešanica je sestavljena iz robuste (95%) in arabike (5%). Močnejšega okusa, s pristno aromo.

AS BARCAFFÉ

Kavna mešanica je sestavljena iz arabike (80%) in robuste (20%). Intenzivnega okusa, z aromo temne čokolade in prefinjenim pookusom praženih lešnikov.

AS CAFFÉ CREMA

Kavna mešanica je 100% robusta, certificirana s CSQA certifikatom. Okusna, aromatična in nežnega okusa.

#LoveAScaffe

Kava je več kot le napitek  – je izkušnja, ki združuje ljudi in prinaša pristne trenutke užitka. Z AS espressom že 35 let postavljamo standarde za vrhunsko kakovost in okus.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj močnega espressa ali raje uživate v kremastem kapučinu, vam AS espresso nudi raznolikost za vsak okus!

Več vsebin ...