Premikamo meje

Vaše zadovoljstvo nas vodi na naši poti naprej. Vedno iščemo nove poti in postavljamo standarde v vendingu.

as izdelki

PRAVA IZBIRA V VSAKEM TRENUTKU DNEVA

S skrbno izbrano ponudbo v naših prodajnih avtomatih sooblikujemo odgovorno kulturo prehranjevanja ter vam nudimo kakovostno in zdravo izbiro v vsakem trenutku dneva.

BLAGOVNA ZNAMKA AS

Prvi v Sloveniji na trgu prodajnih avtomatov smo v sodelovanju s priznanimi slovenskimi kmetijami in domačimi proizvajalci uvedli lastno blagovno znamko AS.

VEČ
as izdelki as izdelki
as izdelki as izdelki

Moja izbira

S programom Moja izbira že od leta 2006 sledimo smernicam raznolike ponudbe kakovostnih, zdravih in uravnoteženih izdelkov ter sledimo specifičnim zahtevam prehrane. Izdelki iz programa Moja izbira ustrezajo vsaj enemu ali več kriterijem zdrave prehrane (brez glutena, brez laktoze, brez dodanih maščob, z manj sladkorja, …).

SODOBNI NAČINI PLAČILA

Izbirate lahko med različnimi načini plačila (gotovina, Moneta, plačilni ključek), za še lažji in hitrejši nakup pa uvajamo tudi napredne plačilne sisteme (mobilna denarnica mBills).

as izdelki as izdelki
as izdelki as izdelki

VEDNO NA VOLJO

AS storitev smo dopolnili s formiranjem centra za podporo optimalni oskrbi. Z informacijsko vodeno podporo dosledno skrbimo za načrtovanje poti oskrbe v prodajnih avtomatih in zagotavljamo najkrajše odzivne čase.