IZBRANE KAVNE MEŠANICE ZA VENDING

Kava v zrnu je naša prva izbira. Uporabljamo le prvovrstne kavne mešanice za uporabo v vendingu, zato so kavni napitki iz naših avtomatov vrhunske kakovosti, zapeljivega vonja in odličnega okusa.

ZGODBA O AS KAVI

Naša zgodba se je začela na Primorskem, na območju, kjer je vrhunska kava pomemben del vsakdana. Kot veliki ljubitelji kave smo se podali v raziskovanje različnih okusov in začeli razvijati izbrane kavne mešanice.

VEČ

POPOLN OKUS KAVE

Za doseganje vrhunske kakovosti in popoln okus espresso kave dosledno sledimo štirim korakom:

  1. Izbor vrhunskih sestavin.
  2. AS receptura priprave.
  3. Strokovna nastavitev avtomata.
  4. Redno preventivno vzdrževanje avtomata in preverjanje okusa.

COFFEE TO GO

Hiter življenjski tempo narekuje aktivno preživljanje kratkih odmorov ob natrpanem delovniku. V Automatic servisu smo zato prisluhnili vaši želji po “kavi na poti” in na naših vending avtomatih uvedli program “Coffee to go”. Gre za kavo, ki je postrežena v papirnatem lončku (250 ml). Vsi topli napitki iz klasičnega prodajnega nabora blagovnih znamk kave so tako na voljo tudi v večji in “za na pot” bolj priročni obliki.

Razlike med arabico in robusto

ARABICA

Zrna arabice imajo slajši, bolj mehak okus z odtenki sladkorja, sadja in jagod, kislost pa je nekoliko višja. Te lastnosti vplivajo na nekoliko vinski okus, kar je ključna lastnost kave z odlično kislostjo. Arabica za pridelavo zahtevnejša in to se odraža v višji nabavni ceni.

ROBUSTA

Robusta ima močnejši, težji okus, po katerem na jeziku ostane priokus, podoben okusu arašidov. Vsebuje dvakrat več kofeina kot arabica. Zaradi močne arome in odlične kreme so prave mešanice robuste v skodelici espressa zelo cenjene.

KAVA
V ZRNU

Kava v zrnu je naša prva izbira. Na AS avtomatih so vsi espresso kavni napitki pripravljeni iz celih sveže praženih kavnih zrn, zmletih za vsako kavo posebej. Zaloge kave v avtomatih redno dopolnjujemo, zato so kavni napitki vedno sveži in izjemno aromatični.

KAVNE KAPSULE

Kavne kapsule vsebujejo kavo iz sveže mletih zrn. Polnjene so v pogojih kontrolirane atmosfere, zato kava v kapsulah ohrani vse najboljše sestavine in je odličnega okusa.

Brezkofeinska kava

Proces odstranitve kofeina iz kave poteka pred praženjem kave, pri čemer se iz kavnih zrn odstrani skoraj vso vsebnost kofeina.

INSTANT KAVA

Poleg kave v zrnu nudimo na naših avtomatih tudi različne mešanice instant kave. Instant kava je tudi sicer zelo priljubljena izbira, saj omogoča hitro pripravo napitka.

Aromatizirana kava

Na voljo so kavne mešanice, oplemenitene z različnimi aromami kot so lešnik, vanilija, “Irish” in druge.

Mleta kava

Mleta kava je namenjena domači uporabi. Je zelo priljubljena za pripravo tradicionalne turške kave ali kave v kafetieri. Tako pripravljena kava ima odlično teksturo in zelo bogato aromo.

Za naročilo AS CAFFÉ nam pišite na narocila@automaticservis.si