ZALA v dobrodelni preobleki tudi v izbranih AS prodajnih avtomatih

V AS podpiramo aktivnosti blagovne znamke Zala, ki je v sodelovanju z Združenjem Europa Donna Slovenija lansirala novo omejeno izdajo izvirske vode Zala – 1500 razlogov.

Zala 1500 razlogov

1500 razlogov za solidarnost

V Sloveniji je za rakom dojke vsako leto na novo diagnosticiranih več kot 1500 oseb. To nam daje vsaj 1500 razlogov. Da smo pozorni. Da smo aktivni. Da skrbimo za svoje zdravje in k temu motiviramo svoje najbližje. Ne nazadnje, da smo solidarni.

Komunikacijska kampanja 1500 razlogov ozavešča o pomenu rednega mesečnega samopregledovanja, ki je ključno za zgodnje odkrivanje raka in pomembno vpliva na visoko preživetveno stopnjo. Hkrati skupaj pozivamo k donaciji v sklad Europa Donna Slovenija za podporo raziskavam raka, ki so pomembne za učinkovito zdravljenje bolezni. 

Z roko v roki

Zala je dolgoletni podpornik Združenja Europa Donna. Ker je rak dojk dobro ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj, za zmanjševanje umrljivosti pa je izjemno pomembno predvsem osveščanje, so se letos skupaj odločili za nekoliko drugačen in obsežnejši pristop k ozaveščanju o pomembnosti rednega mesečnega samopregledovanja dojk. ASi smo podali roko in podprli dobrodelne aktivnosti Zale in združenja Europa Donna.

Poiščite Zalo – 1500 razlogov v izbranih AS prodajnih avtomatih

Blagovna znamka Zala je za omejeno obdobje odstopila obraz najbolj prodajanega artikla – izvirske vode. Do konca oktobra lahko najdete v prodajnih avtomatih AS plastenke 500 ml, opremljene s komunikacijo akcije 1500 razlogov. Na njej se nahaja QR koda, s pomočjo katere uporabniki lahko prispevate sredstva za podporo Sklada Mojce Seničar za raziskave raka dojk. 

Zbiranje prispevkov pa poteka tudi prek SMS-ov. S ključno besedo »POGUMNA5«, poslano na številko 1919, vsak lahko daruje 5 €. Donirate pa lahko tudi na druge načine – več o tem je na voljo na povezavi.  

Iskrena hvala.

Več vsebin ...