AS - TAKO DOBRO, TAKO BLIZU!

Prvi na trgu prodajnih avtomatov v Sloveniji nudimo pestro izbiro zdravih, okusnih in kakovostnih izdelkov pod okriljem lastne blagovne znamke AS.

POSLANSTVO BLAGOVNE ZNAMKE AS

V skoraj tridesetih letih dela smo pridobili dragocene izkušnje, ki nas usmerjajo na naši poti naprej. Da bi vam lahko ponudili še bolj kakovosten nabor izdelkov, smo se povezali s priznanimi slovenskimi kmetijami in lokalnimi proizvajalci ter razvili lastno blagovno znamko AS.

Izdelki, ki jih umeščamo pod ime blagovne znamke AS izpolnjujejo visoko zastavljene kriterije (lokalne sestavine, brez konzervansov, brez emulgatorjev, kratek rok trajanja). Pri iskanju partnerjev smo odločno zavezani h kakovosti. V skrbi za jutrišnji dan smo z vsemi procesi usmerjeni k spoštovanju narave. Podoba blagovne znamke je vizualno prepoznavna in zagotavlja odličen nakup.

Kakovost za vse

Blagovna znamka AS zagotavlja izdelke najvišje kakovosti, ki so cenovno dostopni in najboljša izbira v vsakem trenutku dneva.

AS caffe

AS caffe so izbrane kavne mešanice vrhunske kakovosti. So v vonju zapeljive, prefinjene in odličnega okusa.

VEČ

AS sendviči

AS sendviči so zdrava, okusna in kakovostna izbira v vsakem trenutku dneva, ustvarjeni z namenom, da presegajo kakovost klasične ponudbe.

VEČ

AS sokovi

AS sokovi so vedno sveže pripravljeni, aromatičnega vonja in bogatega okusa. Vsebujejo 100% sadni delež in so brez dodanega sladkorja.

VEČ

AS jogurti

AS jogurti so narejeni iz najboljšega nehomogeniziranega mleka s slovenskih kmetij. Pakirani so v stekleni, okolju prijazni embalaži.

VEČ

AS sladki prigrizki

AS sladki prigrizki so najboljša izbira v trenutkih, ko si zaželimo sladkega razvajanja. Na voljo so v manjših pakiranjih, ki ne presegajo okvira priporočenega dnevnega vnosa sladkorja.

VEČ