AS - TAKO DOBRO, TAKO BLIZU!

Prvi na trgu prodajnih avtomatov v Sloveniji nudimo pestro izbiro zdravih, okusnih in kakovostnih izdelkov pod okriljem lastne blagovne znamke AS.

POSLANSTVO BLAGOVNE ZNAMKE AS

V skoraj tridesetih letih dela smo pridobili dragocene izkušnje, ki nas usmerjajo na naši poti naprej. Da bi vam lahko ponudili še bolj kakovosten nabor izdelkov, smo se povezali s priznanimi slovenskimi kmetijami in lokalnimi proizvajalci ter razvili lastno blagovno znamko AS.

Izdelki, ki jih umeščamo pod ime blagovne znamke AS izpolnjujejo visoko zastavljene kriterije (lokalne sestavine, brez konzervansov, brez emulgatorjev, kratek rok trajanja). Pri iskanju partnerjev smo odločno zavezani h kakovosti. V skrbi za jutrišnji dan smo z vsemi procesi usmerjeni k spoštovanju narave. Podoba blagovne znamke je vizualno prepoznavna in zagotavlja odličen nakup.

Kakovost za vse

Blagovna znamka AS zagotavlja izdelke najvišje kakovosti, ki so cenovno dostopni in najboljša izbira v vsakem trenutku dneva.

AS caffe

AS caffe so izbrane kavne mešanice vrhunske kakovosti. So v vonju zapeljive, prefinjene in odličnega okusa.

VEČ

AS sendviči

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in želja uporabnikov smo izdelali lastne recepte za najboljše sendviče. Vse sestavine so lokalno pridelane, pekovsko pecivo pa je brez emulgatorjev in vedno sveže. Sendviče dostavimo v prodajne avtomate v manj kot 24 urah od izdelave.

VEČ

AS jogurti

AS domači jogurti so narejeni iz najboljšega nehomogeniziranega mleka iz Sirarne Flis. Pakirani so v priročni 250 g embalaži.

VEČ

AS prigrizki

Izdelki iz kategorije AS prigrizki so narejeni za trenutke sladkega ali slanega razvajanja. Na voljo so v manjših pakiranjih, ki ne presegajo okvira priporočenega dnevnega vnosa sladkorja ali soli.

VEČ

AS PIJAČE

Izbrane pijače slovenskih lokalnih ponudnikov, s preverjeno kakovostjo. AS pijače so kakovostna alternativa sladkim pijačam in zdrava osvežitev v poletnih dneh ter okrepitev v zimskem času.

VEČ